Skip to main content

Sieraden vermaken

Een oud gouden sieraad of erfstuk, wat u niet meer draagt kunt u in mijn atelier vakkundig laten vermaken tot een nieuw juweel.

Erfstukken zijn dierbaar, met een persoonlijk verhaal en emotie. Maar wat doe je als het sieraad niet jou smaak is of niet je maat is? Die sieraden kunnen wij voor je restylen naar een juweel wat wél bij je past en met liefde gedragen kan worden. Samen met jou bespreken we je wensen en bekijken we de mogelijkheden. Soms kunnen er authentieke elementen behouden blijven. Wanneer er bijvoorbeeld een handgestoken gravure in staat welke belangrijk voor je is, nemen we dat mee in het ontwerp. Eigen edelstenen, diamanten of parels kunnen opnieuw een plekje krijgen in het ontwerp.

Wil je een sieraad van je oude goud laten maken, dan smelten we het goud, om een nieuw sieraad voor je te maken wat helemaal bij jou past. We laten je graag de mogelijkheden zien en bespreken je wensen. We ontwerpen zowel modern strakke sieraden als ook organische sieraden. De ruime ervaring en onze passie voor het vak, maakt dat we met expertise en vakmanschap in verschillende stijlen kunnen ontwerpen en sieraden vervaardigen.

Op mijn instagram pagina plaats ik regelmatig foto's van sieraden welke zijn vermaakt van dierbaar goud of erfstukken. 

https://www.instagram.com/tessareijmers.jewellery/