Skip to main content

Voorwaarden

Datum:  24-06-2017
Goudsmederij Tessa Reijmers
Algemene voorwaarden en retourrecht:

Algemene leverings-en betalingsvoorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en bestellingen. Zowel Goudsmederij Tessa Reijmers als ook de klant erkennen elektronische communicatie en zullen de geldigheid of het juridische effect daarvan niet ontzeggen vanwege het enkele feit dat de communicatie elektronisch is.

Aanbod

De artikelen zijn niet altijd op ware grootte zichtbaar omdat elke monitor verschillende instellingen kent. De weergegeven kleuren van de artikelen kunnen afwijken van de werkelijkheid. De aanbiedingen zijn vrijblijvend leverbaar zolang de voorraad strekt. Ook speciale aanbiedingen op onze site zijn geldig zolang de voorraad strekt. Goudsmederij Tessa Reijmers honoreert geen aankopen tegen overduidelijke foutieve prijzen vermeldt op onze website.

Bestellen

Via onze webwinkel www.tessareijmers.nl kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen. U ontvangt van ons per email een bevestiging van uw bestelling. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling in behandeling genomen en zo spoedig mogelijk verzonden. U ontvangt een bericht met track & trace code wanneer uw bestelling is verstuurd.

Betaalwijze

Alle genoemde prijzen op onze website zijn consumentenprijzen in euro’s, en zijn inclusief BTW. U kunt bij ons op verschillende manieren betalen: Door middel van IDEAL, PAYPAL, of vooruitbetaling op bankrekening. Wanneer u uw bestelling afhaalt in onze winkel kunt u contant of met PIN betalen.

Verzendkosten

Binnen Nederland: Uw bestelling tot €50,- wordt met enveloppe post verzonden. De kosten bedragen €3,95 per pakket. Bestellingen vanaf €50,- worden met track&trace naar u verstuurd via PostNL. Kosten hiervan zijn €8,50. Bestellingen binnen Nederland vanaf €200,- per pakket worden gratis aangetekend verzonden.

Buiten Nederland, binnen Europa: Uw bestelling wordt uitsluitend aangetekend verzonden, en vervoerd door PostNL met track&trace. Verzendkosten €10,- buitenland zijn voor de klant.

Landen buiten Europa (op aanvraag) verzendkosten €18,-

Eigendomsvoorbehoud

Het eigendom van de door Goudsmederij Tessa Reijmers geleverde sieraden gaat pas op u over, indien u al hetgeen u op grond van enige overeenkomst aan Goudsmederij Tessa Reijmers verschuldigd bent, heeft voldaan. Het risico ter zake van de geleverde artikelen gaat van moment van levering op u over.

Garantie

Het aankoopbewijs dat bij iedere bestelling wordt meegeleverd is uw garantiebewijs.

Levertijden

De levertijd kan per artikel verschillen. Sieraden die voorradig zijn worden na ontvangst van de betaling zo mogelijk verzonden binnen 1-3 dagen verzonden. Indien de sieraden op maat gemaakt moeten worden hebben deze een langere levertijd, en tracht Goudsmederij Tessa Reijmers de bestelling binnen 1-3 weken te versturen. Wij stellen u op de hoogte van de levertijd.

Annuleren

Als u de bestelling wilt wijzigen of annuleren, dan dient u dit zo spoedig mogelijk te doen. Doet u dit per e-mail of telefonisch (nummer 026-7854827). Het wijzigen of annuleren van uw bestelling is alleen mogelijk als deze nog niet is verstuurd. Sieraden die speciaal voor u gemaakt worden of zijn gemaakt, kunnen niet geannuleerd of geruild worden.

Ruilen of retourneren

De sieraden van Goudsmederij Tessa Reijmers worden met veel aandacht en zorg gemaakt. Mocht u desondanks niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 14 werkdagen ongedragen en onbeschadigd in de originele verpakking retourneren. Sieraden die speciaal voor u worden of zijn gemaakt kunnen niet geretourneerd of geruild worden. Retourzendingen dienen vooraf kenbaar gemaakt te worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten en risico van de retourzendingen zijn voor uw rekening.

U kunt uw pakket aangetekend met bijbehorende factuur retourneren naar het volgende adres:

T. Reijmers
Koningstraat 65
6811 DJ Arnhem
Nederland

(vermeld GEEN woorden als edelsmid, goudsmid of juwelier in het adres of op de verpakking). U kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren die gekocht zijn bij onze webshop. U ontvangt het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten op uw rekening terug gestort binnen 30 dagen. Retourzendingen van producten is voor uw eigen risico. Het is verstandig bij retourzendingen een verzendbewijs te vragen.

Van het retourrecht zijn uitgesloten:

  • Voor u speciaal ontworpen en gefabriceerde  producten
  • Speciaal op maat gemaakte sieraden, deze vallen niet onder het wettelijke retourrecht

Klachten

Wanneer u niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u daarover contact opnemen met Goudsmederij Tessa Reijmers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 026-7854827 tijdens de openingstijden. Goudsmederij Tessa Reijmers is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ) De Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ) is een actieve belangenvereniging voor de Nederlandse goed en zilversmeden. De vereniging is een brancheorganisatie die is aangesloten bij de Federatie Goud en Zilver, de overkoepelende brancheorganisatie voor de ondernemers in de goud-, zilver-, uurwerken- en edelstenenbranche. Tevens waarborgt de VGZ de kwaliteit van de branche dor middel van de instelling van een vakbekwame en onafhankelijke klachtencommissie.

Privacy

De door u verstrekte persoonlijke gegevens voor betaling en bezorging zijn strikt vertrouwelijk en stellen ons in staat de betaling te regelen en de artikelen bij u te bezorgen. Goudsmederij Tessa Reijmers stelt de aan ons ter beschikking gestelde gegevens niet aan derden beschikbaar.

Disclaimer

Alle prijzen en informatie op deze site zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Goudsmederij Tessa Reijmers doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.