Skip to main content

Ruilen of retourneren

De sieraden van Goudsmederij Tessa Reijmers worden met veel aandacht en zorg gemaakt. Mocht u desondanks niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 14 werkdagen ongedragen en onbeschadigd in de originele verpakking retourneren. Sieraden die speciaal voor u worden of zijn gemaakt kunnen niet geretourneerd of geruild worden. Retourzendingen dienen vooraf kenbaar gemaakt te worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten en risico van de retourzendingen zijn voor uw rekening.

U kunt uw pakket aangetekend met bijbehorende factuur retourneren naar het volgende adres:

T. Reijmers
Koningstraat 65
6811 DJ Arnhem, Nederland

Vermeld GEEN woorden als edelsmid, goudsmid of juwelier in het adres of op de verpakking.

U kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren die gekocht zijn bij onze webshop. U ontvangt het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten op uw rekening terug gestort binnen 30 dagen. Retourzendingen van producten is voor uw eigen risico. Het is verstandig bij retourzendingen een verzendbewijs te vragen.

Speciaal op maat gemaakte sieraden, deze vallen niet onder het wettelijke retourrecht en kunnen dan ook niet geruild of terug gestuurd worden.