Skip to main content

Maatwerk

Unieke juwelen, sieraden op maat. Sieraden in opdracht maken is iets bijzonders. Een speciale gelegenheid om een sieraad te willen laten maken? Het is de kracht van ons vak om een verhaal of emotie te kunnen vertalen naar een sieraad.

Sieraden en juwelen ontwerpen en vervaardigen is een passie. Als goudsmid maak ik met mijn team gouden sieraden in opdracht. Unieke sieraden; vol creativiteit, vakmanschap en met oog voor stijl en detail. Mijn ontwerpen ontspruiten in mijn gedachten en vinden vaste vorm door met mijn handen het sieraad te laten ontstaan in goud of zilver. Ik ontwerp niet zozeer schetsend, maar veelal door intuitief te schuiven, smelten of samenvoegen van meerdere stukjes goud of zilver. Soms in combinatie met edelstenen, diamanten en parels. Tijdens dit proces veel kijken naar wat elke verschuiving van het materiaal doen in het ontwerp. Zo ontstaat uiteindelijk het perfecte sieraad.

Wanneer er in opdracht van u gewerkt wordt, ontmoeten we u graag op afspraak om de wensen door te spreken. Zo kunnen wij onze tijd effectief besteden en hebben we rustig de tijd voor u.

Ons creatieve brein gaat aan de slag. Wanneer we het idee of ontwerp hebben uitgedacht, spreken we dat met u door. Aan de hand van een ruwe schets, proefjes in zilver of papier, fotomateriaal of een sieraad uit mijn collectie wat als voorbeeld kan dienen. We proberen het nog te maken sieraad zo visueel mogelijk voor u te maken. Wanneer wij de opdracht voor u uitvoeren, ontmoeten we u zo mogelijk graag tussentijds nog een keer om vorderingen te bekijken en eventueel het sieraad te passen.

Dit traject gaan we graag met u aan, nadat u vooraf een prijsopgave van ons heeft ontvangen waarmee u akkoord bent.

We werken met verschillende technieken. Daardoor kunnen we met onze ontwerpen en sieraden inspelen op verschillende stijlen. Van dynamisch strak tot organisch.

Op mijn instagram pagina plaats ik regelmatig ter inspiratie sieraden in opdracht gemaakt, sieraden uit eigen "oud" goud of erf-goud. 

https://www.instagram.com/tessareijmers.jewellery/